Parteneri

INDCM

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa” (INCDM) (www.rmri.ro) are ca principale domenii de activitate cercetarea fundamentală, aplicativă și tehnologică, cu rol crucial pentru cunoașterea, protecția și gestionarea zonei costiere și a mediului marin, în zona economică exclusivă proprie României la Marea Neagră.

INCDM este abilitat să propună Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor reglementări în domeniu și să reprezinte România, în domeniul științelor marine, la diferite organizații și grupuri de experți ale convențiilor internaționale din care face parte. Este operatorul tehnic al rețelei naționale de monitoring fizic, chimic și biologic și de supraveghere a eroziunii costiere.

Citește mai mult

SIVECO Romania

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din proiectele informatice de anvergură din România, precum şi un volum important al exporturilor de produse software în ţări din Europa Centrală şi de Est, din Uniunea Europeană, spaţiul Comunităţii Statelor Independente, în Orientul Mijlociu şi Apropiat, în nordul Africii.

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, atât pentru piaţa locală, cât şi pentru cea internaţională. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

Citește mai mult

Universitatea OVIDIUS din Constanța

Universitatea Ovidius este o instituție de învățământ superior publică fondată în 1961, devenită în 1990 o universitate multidisciplinară, cu programe de studii de licență, masterat și doctorat de calitate, recunoscută de instituții de acreditare naționale și internaționale cu grad de încredere ridicat.  Cu peste 15.000 de studenți, îndrumați de 650 de cadre didactice și de cercetare, sprijinite de peste 300 de angajați din administrație și servicii, Ovidius este cea mai mare universitate europeană la Marea Neagră.

Universitatea Ovidius are misiunea să creeze, să mențină și să distribuie cunoștințe către societate prin educație, cercetare științifică și creație artistică la standarde Europene.  Universitatea se află în serviciul comunității dar are impact în întreaga zonă a Mării Negre, în Europa și dincolo de aceasta.

Citește mai mult

Universitatea din București

Universitatea din Bucureşti este una dintre cele mai importante universităţi din România şi din Sud-Estul Europei. În cei peste 150 de ani de existenţă, Universitatea din Bucureşti a câştigat un solid prestigiu naţional şi internaţional.

Universitatea din Bucureşti acoperă domeniile știinţelor umaniste şi sociale, științelor naturii și științelor exacte. UB oferă numeroase programe de studii, la toate ciclurile şi formele de pregătire universitară organizate, precum şi alte numeroase programe de înalte studii postuniversitare, programe de reconversie profesională şi de perfecţionare. Toate programele sunt acreditate sau autorizate. Diplomele acordate de Universitatea din Bucureşti sunt recunoscute în majoritatea ţărilor lumii.

Citește mai mult